Šokačke pelerine

Tradicijska reklja dio je hrvatske kulture koja je danas poprimila modernističke izglede te je oživjela reklju i stvorila hrvatski brend

Tradicijska reklja u asortimanu ženske pelerine također se još naziva špenzle, spencla, jankel, jankle, ćura, ćurakle, rekla, reklja, bundžur i sl. te je dio proizvodnog asortimana. Ženske pelerine dostupne su u univerzalnoj veličini te je također omogućena izrada ženskih pelerina po mjeri naručitelja/ice. Ženske pelerine dolaze u bojama tamno plava, crvena, miš siva, pijesak siva i bijela te su također dostupni svi tradicijski uzorci. Postoji mogućnost biranja kapuljače ili kragne, a ženska pelerina nema rukave. Sirovinski sastav pelerine iznosi 50% vuna 50% akrilno vlakno što omogućuje ugodno nošenje. Svi naši proizvodi jednom su već oprani i termički obrađeni na pari.

Galerija fotografija

Pogledajte galeriju fotografija radova D&D pletenine

Održavanje

Naše ženske pelerine, kao i ostale proizvode, možete prati strojno na 30 stupnjeva. Prilikom pranja trebate pripaziti da mašina ne bude prepunjena kako se tkanina ne bi previše zgužvala i uništila. Broj okretaja je proizvoljan. Naše ženske pelerine kao i ostale proizvode možete sušiti tako da ih polegnete na ravnu podlogu.

  • Strojno pranje na 30 stupnjeva
  • Pranje na 1400 okretaja

Tablica veličine

Ženske pelerine dolaze u univerzalnoj veličini. Osim univerzalne veličine moguća je izrada pelerine po mjeri naručitelja.