Muški prsluci

Tradicijska reklja dio je hrvatske kulture koja je danas poprimila modernističke izglede te je oživjela reklju i stvorila hrvatski brend

Tradicijska reklja u asortimanu muški prsluci također se još naziva špenzle, spencla, jankel, jankle, ćura, ćurakle, rekla, reklja, bundžur i sl. te je dio proizvodnog asortimana. Muški prsluci dostupni su u svim veličinama te je također omogućena izrada muškog prsluka po mjeri naručitelja/ice. Muški prsluci dolaze u tamno plavoj boji te su također dostupni svi tradicijski uzorci. Na muškim prslucima ušiveni su džepovi. Sirovinski sastav prsluka iznosi 50% vuna 50% akrilno vlakno što omogućuje ugodno nošenje. Svi naši proizvodi jednom su već oprani i termički obrađeni na pari.

Galerija fotografija

Pogledajte galeriju fotografija radova D&D pletenine

Održavanje

Naše muške prsluke, kao i ostale proizvode, možete prati strojno na 30 stupnjeva. Prilikom pranja trebate pripaziti da mašina ne bude prepunjena kako se tkanina ne bi previše zgužvala i uništila. Broj okretaja je proizvoljan. Naše muške prsluke kao i ostale proizvode možete sušiti tako da ih polegnete na ravnu podlogu.

  • Strojno pranje na 30 stupnjeva
  • Pranje na 1400 okretaja

Tablica veličine

Muški prsluci dolaze u klasičnim veličinama. Osim klasičnih veličina moguća je izrada prsluka po mjeri naručitelja.